Fusta midi cu pliuri de jur imprejur, alb ivory

Buna fetelor!

In sfarsit ne revedem pe blog, dupa o scurta pauza, care s-a datorat plecarii mele in Cracovia si a programului incarcat din ultimele saptamani. Sunt bucuroasa ca am revenit cu aceste poze, realizate intr-un decor frumos de primavara. Nu credeam ca voi mai apuca sa surprind frumusetea copacilor infloriti primavara aceasta, asa cum am reusit in anii trecuti, insa norocul a fost de partea noastra si am gasit intamplator acest copac intr-un parc.

In acest outfit port o fustita facuta de mine, modelul cu pliuri de jur imprejur, varianta midi, de 65 cm lungime. Dupa cum stiti, fustitele se pot comanda printr-un simplu mesaj privat si se fac pe masurile proprii. Pentru detalii legate de nuante si materiale disponibile nu ezitati sa ma contactati, fie pe pagina de facebook AICI, sau pe e-mail andreeaoffice1990@yahoo.ro.

Sper sa va placa tinuta mea!

Va pup cu drag!

Bluza: C&A

Fusta: SKIRTS by Andreea Ristea

Geanta: AICI

***

Detalii fusta pe care o port:

-Lungime 65 cm

-Model: Pliuri de jur imprejur

-Culoare: Alb ivory

 

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.