Botinele anului 2017: un print delicios, amuzant si super colorat

Hello girls!

Am revenit cu un nou articol si cu o noua tinuta, cu aceste cizme delicioase, pe care vi le-am aratat deja pe contul meu de Instagram!

Anul acesta se poarta foarte mult botinele cu impremeu crazy, fie el amuzant, fie el cat mai dulce si cat mai colorat sau chiar toate impreuna. Imi place nivelul la care a ajuns moda in 2017, insa totusi, nu pot sa inteleg ultimul trend in materie de cizme, si ma refer aici la acele cizme lungi, pana la talie. Le-au tot lungit de mai au sa ajunga pana la gat, sau la cap, eventual sa ne imbracam cu totul intr-o cizma. Poate vor inventa chiar o cizma-rochie in curand, nu m-ar mira! Le inteleg totusi rolul pe podium sau intr-un pictorial, insa sper sa nu devina mai mult de atat! Si spun asta fiind o persoana foarte deschisa la tot ce este nou in materie de trenduri, insa acesta mi se pare way too much!

Daca nu stiti despre ce vorbesc cautati pe google waist high boots, de preferabil urmat de cuvantul Vetements si va veti lamuri imediat!

Voi ce parere aveti de ultima moda in materie de botine? Ce achizitii “in trend” aveti?

Botine: AICI

Fusta: SKIRTS by Andreea Ristea

Choker: Glamadea

 

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.