Camasa cu print vintage

lookbook

Hey girls!

A venit ziua de vineri in sfarsit, v-ati facut planuri pentru weekend? Eu am sa merg acasa, in Arges si sunt bucuroasa ca o sa avem parte de vreme frumoasa!

Legat de vreme frumoasa, asa a fost si ziua noastra cand am facut aceste poze, mai precis duminica. Am prins soare, temperatura calda si peisaj superb pe strazile Bucurestiului, datorita acestor frunze galbene ce au format un covor tomnatic pe jos. Sunt sigura ca asa este in toata tara, toamna in adevarata ei manifestare. Chiar urmaream zilele acestea cum zboara frunzele la fiecare adiere de vant, si chiar daca in fiecare dimineata ma trezesc cu masina plina de frunze, este o senzatie tare placuta sa vad aceste culori frumoase de jur imprejur.

Pentru a ma potrivi cu peisajul am ales o tinuta lejera in nuante pamantii, de maro. Piesa de rezistenta la aceasta tinuta este camasa cu print vintage completata de sacoul aramiu. Avand aceste doua elemente, pe care am vrut sa le pun in evidenta, am ales ca restul pieselor vestimentare sa fie negre.

Camasa o gasiti AICI

Street style brown blazer, vintage print blouse, purple hat, black jeans, black boots,

IMG_8763

IMG_8728

IMG_8735

Andreea Pantilinescu

Spune parerea ta

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.