Culori pastelate: paltonul din lana bleo | Cum purtam?

Andreea Design - locuri poze Pitesti, Arges

Fetelor, cum facem atunci cand vrem sa scoatem in evidenta o culoare? Sau o piesa vestimentara? Eu, trebuie sa recunosc, ador sa scot in evidenta un articol vestimentar prin contraste si non-culori. Adica…de exemplu, daca vreau sa scot in evidenta o geaca neagra, o port la o tinuta totul alb, sau invers. Chiar ma gandeam zilele acestea la paltonasul alb pe care vi l-am aratat data trecuta AICIca inca nu sunt hotarata cu ce sa il port prima data, insa cel mai mult inclin spre o tinuta totul negru. Imaginati-va ce frumos va iesi in evidenta albul peste negru…de-abia astept sa ma probez.

La fel am simtit si cand am vazut acest palton, bleo, in Bershka, cu prietena mea Gabriela. A fost dragoste la prima vedere, si ni l-am cumparat amandoua…mai ales ca era redus de la 359 lei la 139 lei, si da, este din lana 100%, mai putin captuseala din interior. Va las si voua link-ul catre el AICI. Mai este pe verde mint si roz pudrat.

Nu mi-a fost greu sa aleg cu ce sa il port. Imediat m-am gandit la negru, si cred ca a iesit o combinatie foarte reusita. Voi ce spuneti?

Street style blue pastel coat and all black outfitPalton din lana in linii drepte Bershka bleoTinuta all black - totul negru, cum purtam? Tinuta de iarna cu palton pastelat bleo BershkaBotine negre New YorkerCombinatia de negru cu bleo, albastru. cum purtam. Manusi din piele negre cu paltonAndreea DesignAndreea Pantilinescu

AM PURTAT:

Palton: Bershka (Sales)

Pulover: AICI

Blugi: Rihanna for River Island

Botine: New Yorker (Sales)

Geanta: Jupiter City

ManusiZara

Spune parerea ta

You May Also Like

20 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 7
  4. 9
  5. 11
  6. 13
  7. 15
  8. 17
  9. 19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.