Cum purtam vesta lunga?

lookbook - long black vest

Buna fetelor!

Ce mai faceti? Cum mai sunteti?

Mi-era tare dor sa revin pe blog, pentru ca am fost putin absenta saptamana trecuta datorita faptului ca am avut mult de lucru la masina de cusut. Primul curs de croitorie este pe final si sunt foarte entuziasmata de lucrurile noi pe care le-am invatat, dar si emotionata pentru examenul final, ce va avea loc in februarie. Sa imi tineti pumnii!

 Tinuta de astazi este o poveste, sau mai exact o supriza. A venit intr-o zi curierul la mine cu un colet si supriza a fost ca in pachet erau niste produse de la SheIn pe care nu le comandasem niciodata. A fost o greseala, au incurcat coletele, si am primit comanda altei fete. Am primit vesta aceasta si o pereche de ghete, frumoase rau, dar marimea 40, ceea ce nici in vise nu pot sa le port, avand in vedere ca eu port 35.

Le-am dat imediat email sa ii anunt de acest fapt si mi-au spus ca pot sa le opresc eu pe acestea, dar sa le fac poze. Norocoasa, nu? Mai ales ca m-am atasat imediat de vesta asta, care este si foarte calduroasa. Tinuta de astazi am purtat-o ieri in oras si mi-a fost foarte bine. Cei drept s-a mai incalzit si vremea. Cand eram pe autostrada, cu tot soarele pe bord, aveam impresia ca ma indrept spre mare, si nu acasa, pentru Sarbatorile de Craciun. E trist ca nu avem zapada, nu este acelasi farmec. Cred ca si din motivul acesta am umplut bradul de fulgi albi artificiali :))

Voi cum stati cu pregatirile de Craciun? Va vine sa credeti ca mai sunt doar 4 zile? Mie NU!

Tinuta de iarna: pulover alb cu vesta lunga si buzunare. Tinuta alb negru - Blogger de moda Andreea Ristea

Andreea Ristea

IMG_0203

IMG_0207

IMG_0201

 

Vesta/Vest: AICI

Ceas/Watch: Daniel Wellington

 

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.