Flori la malul marii | Cazino Constanta si Portul Tomis

IMG_6083

A venit momentul sa va arat inca o postare din scurta noastra vacanta! Stiu ca probabil o sa vi se para ca vacanta noastra a fost foarte lunga, deoarece am pus atatea postari, insa adevarul este ca a fost foarte foarte scurta anul acesta, doar patru zile am stat la mare. Cu toate astea, acele patru zile au fost minunate si incarcate de momente frumoase si unice. Cred ca v-ati dat seama de asta din poze.

Aceasta este ultima postare din vacanta noastra. Am avut parte de o mica plimbare in zona Cazinoului din Constanta, ce s-a continuat apoi cu vizitarea portului Tomis, care este foarte aproape, si s-a incheiat cu o cina la unul din cele mai frumoase restaurante cu specific pescaresc, de acolo din port. A fost prima oara cand am ajuns in aceste locuri si, desi portul este mic, m-a cucerit imediat. Restaurantele de pe marginea portului sunt tare minunate, unul mai frumos ca altul, iar preturile erau ok, acceptabile, depinde ce voiai sa iti iei. Noi am prins si apusul cand eram la masa si a fost si mai frumos. Daca ajungeti la mare, sau aveti drum in zona, merita sa vizitati si aceste locuri. Am facut cam 20 de minute din Mamaia pana la Cazino si spre surprinderea noastra nu a fost atat de aglomerat pe cat ne asteptam.

Rochita pe care am ales-o pentru acea seara s-a potrivit perfect cu albastrul marii, iar imprimeul floral cu peisajul colorat si starea de veselie si relaxare.

O puteti gasi AICI

IMG_6036

IMG_6043

Blue Round Neck Long Sleeve Floral Maxi Dress

IMG_6066

IMG_6046

IMG_6067

Cazino Mamaia - rochie albastra cu imprimeu floral - travel post - blogger de moda Andreea Ristea

IMG_6073

IMG_6085

IMG_6080

 

Spune parerea ta

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.