Happiness Boutique

lookbook

Hello girl!

Astazi vreau sa va vorbesc de “magazinul fericirii” – “Happiness Boutique“, adica un magazin de bijuterii, pentru noi fetele! L-am descoperit recent pe instagram si mi-a atras atentia colierele lor superbe, asa ca am pus si eu mana pe unul, cel pe care il port.

Este un magazin online din Germania, ce ofera livrare gratuita in toata Europa, iar coletul ajunge in 5-7 zile prin posta. Ce am remarcat la ei este ca au un program de recompensare a clientilor. Iti ofera puncte daca faci anumite servicii pentru ei, cum ar fi : la fiecare euro cheltuit iti da un punct, daca le dai tag pe instagram, facebook, twitter sau orice alta retea de socializare adaugand @happinessbtq si #happinessbtq iti mai dau 5 puncte, daca distribui pe facebook ce ti-ai comandat de la ei iti mai dau 10 puncte si tot asa, pana se vor aduna punctele si la 450 de puncte acumulate primesti o bijuterie cadou, la 550 de puncte o bijuterie cadou aleasa de tine si la 1100 de puncte un articol vestimentar, dar, mai multe puteti citi AICI.

Colierul ales de mine este acesta

IMG_8338

IMG_8333

happiness boutique

Street style - red wine sweater, ripped black jeans

IMG_8375

IMG_8372

IMG_8347

AM PURTAT:

Pulover: AICI

Colier: AICI

Ceas: Daniel Wellington (15 % reducere cu codul “andreearistea” pana pe data de 15.10.15)

Spune parerea ta

You May Also Like

12 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7
  5. 9
  6. 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.