Inspiratie baroc

Buna dragile mele,

Astazi va intampin cu un rasfat vizual, plin cu flori, volane si muuult rosu. Inspiratia de astazi a venit din stilul baroc si a plecat de la acesti cercei auriu cu negru, in cruce, care caracterizeaza perioada de opulenta a secolului XVII, unde totul era incarcat si striga a lux si bogatie.

De fapt, daca ne uitam bine la trendurile din vara aceasta, observam ca totul este opulent. Avem pantofi decorati cu perle sau diverse pietre, palarii din paie care mai de care mai mari si mai deosebite, curele tip corset, care definesc foarte bine talia, bijuterii spectaculoase, haine cu volane, maneci bufante, pantaloni foarte evazati…totul iti ia ochii si pentru prima oara, dupa mult timp, putem spune ca “mai mult este mai bine“. Supra accesorizarea este permisa si incurajata, iar perioada minimalista de acum putini ani aproape ca a fost uitata.

Cu toate astea, sa nu uitam ca trendurile sunt trenduri, si moda se schimba o data la trei luni, asa ca important este sa alegem doar lucrurile care ne avantajeaza  si care se potrivesc cu personalitatea noastra.

Referitor la tinuta de astazi, ador fiecare piesa in parte  si consider ca am reusit sa “culeg” din trenduri piesele potrivite astfel incat sa definesc o tinuta atat in trend cat si pe personalitatea mea ! 🙂

Bluza: AICI (Mai multe bluze AICI)
Pantaloni: Stradivarius
Curea: AICI
Cercei: AICI

Spune parerea ta

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.