Moschino girl | Cum purtam fusta mini?

moschino girl black  t-shirt

De cand a venit vara mi-era doar sa port o anumita piesa vestimentara, ce are efect puternic in acest sezon, in special prin culoarea sa vibranta si puternica… Vorbesc de culorile neon, mai exact de pantofii neon, pe care i-am purtat si in iarna la o tinuta mai indrazneata, iar acum am revenit cu o tinuta de vara, tot ceva mai indrazneata as zice…

Spun asta datorita catorva elemente ce merita a fi discutate: fusta mini; piesele fashion de tip statement, cu titlurile caselor mari de moda; si nu in ultimul rand, culorile neon. Dar sa le luam pe rand:

1. Fusta mini. Se pare ca in ultimele sezoane fustele  mini au cam fost uitate si inlocuite de fustele midi, care au devenit din ce in ce mai populare, aducand din nou in tendinte moda anilor ’50. Cu toate acestea, si fustele mini sunt inca in tendinte si prezente in colectiile designerilor de moda, si mai ales, sunt perfecte pentru sezonul estival. O fusta mini este foarte potrivita la un party, la o petrecere glamour sau la o aniversare…mai ales dupa cateva sedinte de bronz.

Eu am ales o fusta mini in carouri, imprimeu care se poarta foarte mult anul acesta, si care merge perfect cu nuante vibrante, precum galbenul neon.

2. In partea de sus am optat pentru un tricou basic “MOSCHINO”. Aici este o discutie interesanta, pentru ca aceste tricouri de tip basic imprimate cu titlurile marilor case de moda, sunt foarte apreciate de fashioniste, pentru ca ofera outfitului acel aer de tinuta “scumpa” dar in acelasi timp degajata. Sunt un statement!

De asemenea merg foarte bine si cu coliere peste!

3. Culorile neon. Fie ca este vorba de o pereche de pantofi, de o rochie, sau de o geanta, este clar ca aceste culori nu sunt pentru oricine. Sunt foarte puternice si ies in evidenta imediat, iti atrag privirea ca un magnet. Merg de minune cu non-culorile alb, negru si gri, dar si cu alte culori, in combinatii inteligente!

Eu am optat pentru alb si negru, preferatele mele, si am ales un look classy dar nu foarte sofisticat.

Street style - checkered white mini skirt, moschino black t-shirt, neon yellow shoes. How we wear - summer look

Andreea Ristea blog

Tinuta de vara cu pantofi neon - tricou Moschino si fusta mini in carouri Andreea Design

Street style checkered skirt

IMG_5013

Tricou MOSCHINO

Cum purtam fusta mini? Fashion blogger Andreea Ristea

lookbook

AM PURTAT:

Tricou MOSCHINO: AICI

Fusta: Andreea Design

Pantofi: Deichmann

Spune parerea ta

You May Also Like

10 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7
  5. 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.