Must-have: fusta cu franjuri

lookbook - fringe skirt, polka dots white shirt, red bag, white coat

Hello girls!

Cum v-a fost saptamana pana acum? Eu de-abia asteptam sa va arat tinuta asta, in special pentru ca geanta, fusta si camasa sunt luate de pe acelasi site, la preturi foarte mici. Este vorba de acest magazin online, pe care l-am descoperit recent, ce are haine si accesorii la preturi foarte bune. Ca sa intelegeti cat de bune sunt va spun ca geanta este acum doar 14 lei, iar camasa si fusta 35 lei fiecare (aveti link direct catre produse in josul paginii).

Eu am ales o tinuta de la ei si am pornit de la fusta cu franjuri. Franjurii sunt un must-have in aceasta perioada si au invadat magazinele din toata lumea, iar bulinele erau deja indragite de fashioniste. Ca pata de culoarea am mers pe geanta si am optat pentru rosu. Am completat cu un paltonas alb si niste ghetute negre, joase. Este o tinuta care poate fi foarte usor adaptata si cu strampi.

IMG_9719

Cum purtam bulinele? Blogger de moda Andreea Ristea

Street style - fringe black skirt, polka dots white shirt, red bag, black boots

Andreea Pantilinescu

IMG_9712

Camasa/Shirt: AICI 

Fusta/Skirt: AICI 

Geanta/Bag: AICI

*Atentie la marimi! Eu am luat la fusta si camasa M, desi port S, pentru ca au marimile mai mici

Spune parerea ta

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.