Ninge, iar!

lookbook

Daa, ninge, iar! Cine ar fi crezut? Sau cine s-ar fi asteptat? Eu deja credeam ca o sa vina primavara, insa pe deoparte stiam eu ca iarna nu se lasa asa usor si ca trebuie sa avem macar o zapada mai serioasa, si de obicei ninsorile cele mai grele vin in ianurie-februarie. Nu stiu de ce, dar pentru mine, ninsoarea are farmec atunci, in perioada sarbatorilor, insa, acum a reusit oarecum sa ma faca sa imi placa din nou si sa ma bucur de ea ca in copilarie.

Cum sa nu imi placa, cand totul este alb si ninge ca in povesti? Noi nu am mai avut rabdare sa se faca ziua si am iesit chiar in prima noapte de ninsoare, sa ne bucuram de ea si sa facem poze. Am si alunecat la un moment dat si a fost tare nostim. Cred ca acum am simtit pentru prima oara iarna cu adevarat.

Pentru aceasta tinuta, am purtat geaca asta rosie cu gluga si puf, care a sosit tocmai la fix. O sa vedeti din poze ca numai pe ea am purtat-o pe zapada, atat de draga imi este, si nu doar draga, ci si calduroasa si frumoasa.

O gasiti AICI

Street style: winter outfit, red fluffy jacket, military green sweater, Andreea Ristea fashion blogger

IMG_0680-2-2

IMG_0737-2

Andreea Ristea

Tinuta de iarna: blogger de moda Andreea Ristea

Andreea Ristea

Andreea Ristea - winter story

IMG_0601

andreea ristea

AM PURTAT:

Geaca/Jacket: AICI

Pulover/Sweater: AICI

Esarfa/Scarf: AICI

Spune parerea ta

Share This Story

Fashion & OOTD

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.