O tinuta de zi cu fusta Andreea Design in semiclos

lookbook

Am aceasta tinuta de ceva vreme in leptop, din august mai exact, si uitasem de ea! Mi-aduc aminte ziua cand am purtat-o, mi-a fost foarte draga combinatia aceasta de camasa, cu dungi scolaresti albastre si albe si clasicul rosu.

De fiecare data cand port o fustita facuta de mine imi este putin mai draga tinuta ca celelalte si va inteleg cand imi spuneti ca si voi simtiti la fel cu fustitele Andreea Design si reveniti mereu pentru culori noi. Cand m-am apucat de fuste, am vrut sa fie ceva care sa imi fie mie intai dragi, pentru ca mai apoi sa fie apreciate si de restul lumii.

Sa nu credeti ca eu nu imi fac colectia de fustite, cum faceti multe dintre voi. Inca mai am multe culorile pe care trebuie sa mi le fac, iar cele pe care le am deja, le-am aranjat pe nuante, de la deschise la inchise, si tot nu imi ajung umerasele, trebuie sa mai cumpar! Acum vreau neaparat sa imi croiesc una din nuanta aramie, sa o iau cu o camasa cu imprimeu tomnatic, ce tocmai am comandat-o de pe SheIn, sper sa reusesc cat mai repede!

Fustitele le puteti comanda de AICI

IMG_5680

IMG_5695

IMG_5674

IMG_5668

IMG_5650

 

Spune parerea ta

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.