Pasteluri de toamna: culoarea lavandei

lookbook - lavender cardigan

Buna fetelor!

Ce parere aveti de culoarea lavandei? Desi mie mi-au placut dintotdeauna  pastelurile, nu  prea le-am acordat atentie in ceea ce priveste vestimentatia. Cu toate astea, de la o vreme imi plac foarte mult. Chiar si trendurile pare sa le sustina, pastelurile fiind prezente in continuare si in colectiile de toamna, lucru care ma bucura foarte mult.

Vreau sa va marturisesc ca lavanda mereu mi-a atras atentia in mod placut, de la pozele cu lanuri intinse, pana la buchetele de mireasa, sau parfumurile cu aroma sa – o consider o planta rafinata si gingasa, si extraordinar de frumoasa. Unul din visele mele este sa ajung pe un astfel de camp, plin cu lavanda…

Acest cardigan nu doar ca are aceasta minunata culoare, dar este si pufos si calduros, ceea ce toate ne dorim sa avem in garderoba noastra de toamna.

Am ales sa il port la o tinuta totul alb, pentru ca am vrut un look romantic si feminin, iar pentru asta m-am ajutat de una din fustitele mele in pliuri.

Cardiganul poate fi gasit, pe mai multe nuante, AICI

IMG_7714

Purple Round Neck Cable Knit Cardigan

lavanda

Street style - lavender/purple cardigan, all white outfit: white lace blouse, white pleated skirt, white bag

IMG_7731

IMG_7741

Fusta cu pliuri Andreea Design alba

andreea ristea blog

IMG_7711

AM PURTAT:

Cardigan: AICI

Fusta: Andreea Design

 

Spune parerea ta

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.