Prima zi de primavara

lookbook - spring outfit - blossoming

Ieri a fost prima zi de primavara astronomica. Asta inseamna ca a fost echinoctiul de primavara, si ziua este egala cu noaptea, ziua incepand de acum sa se mareasca, pana pe 21 iunie, cand va avea loc solstitiul de vara. Conform astrologilor, in momentul in care ziua devine egala cu noaptea intram intr-o stare de armonie si echilibru, iar natura se trezeste la viata, lucru pe care il vedem din plin, in jurul nostru. Toti copacii au inceput sa infloreasca si sa ne bucure cu delicatetea si frumusetea lor.

Am profitat si noi de acest peisaj de poveste, dupa cum puteti vedea si in pozele de astazi, iar pentru ziua aceasta deosebita, am ales si o tinuta pe masura. Mi-a ajuns in sfarsit rochita, de care eram tare curioasa sa o vad in realitate si pot sa zic ca a sosit exact la timp. Este tare dragalasa, putin cam maricica de mine, din pacate, la fel ca si trench-ul… Rochita desi pare delicata, este destul de grosuta, nu am avut probleme in ea.

Cu ajutorul copacilor infloriti, am putut crea un peisaj alcatuit din culorile anului 2016, desemnate de Pantone: roz quartz si serenity blue. Din punctul meu de vedere aceasta este perioada cea mai frumoasa din primavara si cea mai speciala! Voi ce spuneti?

Va doresc o primavara cat mai infloritoare!

Street style: classic nude trench coat, nude shoes, spring look, blossoming trees

Andreea Ristea - rochie din dantela bleu serenity, SheIn | Tinuta de primavara

Blue Long Sleeve Lace Dress SheIn

Cum purtam trench-ul clasic? Tinuta de primavara andreearistea.ro

Andreea Ristea Blog

Andreea Pantilinescu - cum purtam rochia din dantela albastra, bleu serenity? Tendinte in moda. Tinuta de primavara copaci infloriti

andreea ristea

***

Rochie/Dress: AICI

Trench-coat: AICI

Spune parerea ta

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.