Sugar brown

 

lookbook - white skinny jeans

In ultima vreme,de cand am descoperit toata povestea asta cu analiza cromatica si culorile care ti se potrivesc cel mai bine in functie de tipul pielii, de culoarea ochilor, a parului si a buzelor, sunt tot mai atenta la ce culori port, la ce combinatii aleg, astfel incat sa fie cat mai apropiate de tipologia mea, si anume toamna. De exemplu anul acesta se poarta mai mult ca niciodata culorile precum: galben mustar, verde militar sau maroul acesta al zaharului brun, iar eu ma simt foarte norocoasa ca acestea se regasesc in paleta mea. Desigur ca, ipostaza asta “cu ce se poarta” este trecatoare, insa va pot garanta eu un lucru, si anume ca aceste culori vor ramane mult timp in preferintele femeilor, pentru ca sunt foarte, foarte usor de purtat. Sunt sigura ca si voi aveti cel putin un articol vestimentar in una din aceste trei culori.

*Puteti vedea alte exemple de tinute unde am mai purtat aceste trei culori AICI, AICI sau AICI sau puteti cauta in sectiunea de search, cea cu lupa, alte cuvinte cheie (ex.: galben mustar, verde militar, tinuta primavara, bluza rosie etc.)

Sper sa va placa tinuta de astazi, sa va inspire, sa aveti curaj sa purtati pantaloni albi, sa aveti curaj sa combinati culori intre ele si sper sa va placa si noile efecte, ale pozelor de astazi, inspirate de culoarea aceasta minunata – sugar brown, care mie imi place foarte mult. Va doresc o zi cat mai frumoasa!

andreea ristea blog

street style, brown shirt, white skinny jeans, brown laced up sandals

sandale cu siret, maro

andreea pantilinescu

***

Bluza/Blouse: AICI

Sandale/Sandals: AICI

 

 

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.