Tinuta de la BFW (aprilie 2016)

Tinuta BFW aprilie 2016 - fashion blogger Andreea Ristea

Sambata am fost la Bucharest Fashion Week, festivalul de moda bianual, ce a ajuns la editia a 25-a. Acesta s-a desfasurat in cadrul Ambassad’or Club Otopeni, intre 21-23 aprilie. Tinuta mea a primit multe complimente, in special camasa, asa ca m-am gandit sa fac o scurta postare despre acest outfit.

Fusta este facuta de mine, este midi, in clos mare, iar camasa cu margarete este luata de AICI. Vreau sa va spun ca am fost foarte placut surpinsa de materialul ei. Este mult mai calitativ decat ma asteptam si mult mai calitativa fata de alte camasi de la ei.

Cat despre festival, am vazut cateva rochite frumoase, insa recunosc ca mi-au placut mai mult colectiile din toamna, decat acestea. Cu toate astea felicit toti designerii care au avut curajul sa isi prezinte colectiile in cadrul festivalului.

Bucharest Fashion Week aprilie 2016

Andreea si Adrian Ristea

andreea ristea, deea codrea - bfw 2016

M-am intalnit si cu draga mea prietena, Deea Codrea, pe care o stiti de pe www.xcentrica.ro

Andreea Ristea - fashion blogger BFW aprilie 2016

***

AM PURTAT:

Camasa/Shirt: AICI

Fusta/Skirt: Andreea Design

Geanta/Bag: Michael Kors

P.S. cei de la Romwe mi-au dat un cod de reducere, de 60%, pe care il puteti folosi si voi. Este valabil timp de o luna:

RW-andreearistea60

Spor la shopping!

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.