Zambete si voie buna inainte de Paste

E atmosfera de sarbatoare in oras, gospodinile fac curat in casa, se merge la cumparaturi si cu mult drag si spor se pregatesc cele mai delicioase mancaruri si dulciuri de Paste. Nu sunt o mare fana a acestei perioade, pentru ca de multe ori a fost urat afara si a plouat, insa se pare ca anul acesta vom avea parte de un timp minunat si asta ma bucura si ma face sa fiu mai entuziasmata.

Am profitat si noi de aceasta vreme frumoasa din ultimele zile si am facut aceste poze, care mie imi plac mult de tot. Este multa pozitivitate in aceste fotografii si multa culoare, asa cum stiti deja ca imi place. M-am axat pe nuante de galben, inclusiv florile le-am ales galbene si am combinat cu alb. Imi era dor sa simt aerul cald si sa pot purta fustele pe piciorul gol. M-am simtit extraordinar si asta cred ca se vede.

Sper sa va placa si voua acest articol!

Va urez Sarbatori frumoase, alaturi de cei dragi!

Fusta: SKIRTS by Andreea Ristea

Model: semiclos pe elastec

Spune parerea ta

Share This Story

Fashion & OOTD

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.