5 motive sa vizitezi Castelul Cantacuzino

1. Pentru vederea superba de pe terasa 

Pozitionat la inaltime si dispunand de o terasa generoasa, Castelul Cantacuzino iti confera o priveliste deosebita spre orasul Busteni, Valea Prahovei, muntii Bucegi si faimoasa Cruce Caraiman.

2. Pentru restaurant

Odata ajuns aici, te poti bucura de avantajul de a lua masa chiar in incinta restaurantului Canta Cuisine. Masa poate fi servita in interior sau in exterior, pe terasa, in functie de sezon.

3. Pentru vizitare

Daca esti pasionat de arta si istorie, sau poate esti doar curios, poti vizita Castelul Cantacuzino in functie de orarul disponibil pe site. Vizitarea este contra cost.

4. Pentru ca are propria parcare

Un aspect important atunci cand decidem sa mergem intr-un loc cu masina este daca avem unde sa o parcam. Poate fi destul de dificil si de enervant sa cauti loc de parcare in anumite zone. Tocmai de aceea, Castelul Cantacuzino iti ofera posibilitatea de a beneficia de propria lor parcare si astfel sa scapi de grija masinii.

5. Pentru fotografie

Castelul Cantacuzino este o bijuterie din acest punct de vedere. Foarte multi fotografi au profitat de cadrele unice pe care le poti realiza doar aici si sunt convinsa ca majoritatea oamenilor care viziteaza castelul si-au scos telefonul pentru a face macar o poza, fie ca au postat-o undeva, fie ca si-au dorit sa o pastreze amintire.

Voi ati vizitat Castelul Cantacuzino? Ce impresie v-a lasat?

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Noi am trecut inainte de Craciun!
    Mi-am dorit mult sa ajung pentru a face poze in leagan! Din pacate, am avut o problema cu masina si nu prea ne-am putut bucura asa cum ne-am dorit, insa chiar si cat am stat, ne-am bucurat de liniste si priveliste! Iti dai seama ca nu era mai nimeni acolo 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.