Apus romantic

cover

Weekend-ul acesta a fost pe cat de plin, pe atat de frumos. In doar doua zile am realizat cateva shooting-uri frumoase, de care suntem tare multumiti si mandri. Unul dintre ele este acesta de astazi, pentru care a trebuit sa strabatem cativa kilometri prin Bucuresti cu masina, iar mai apoi pe jos, pentru a ajunge in acest loc superb, de poveste si pentru a suprinde apusul, momentul meu preferat din zi. M-am bucurat de aceste momente frumoase alaturi de Adi si fetele, Gabriela si Larisa, colegele mele de apartament, care sunt sora si verisoara lui Adi, deci am fost cumva, in familie. Desi inca nu este vara pe calendar, pot spune ca a fost o adevarata seara frumoasa de vara, cu multe zambete si veselie, pentru ca nu ai cum sa nu razi cu fetele astea doua langa tine, si avandu-l pe Adi la bratul meu, a fost stropul de romantism de care era nevoie ca seara sa devina perfecta.

“Vorbeam de lup si lupul la usa”, tocmai ce mi-au batut in usa colegele mele de apartament si mi-au adus niste bunatati de la supermarket, iar prin bunatati a se intelegere dulciuri, in special ciocolata…multa ciocolata, pentru ca in noua  luni de locuit cu o bloggerita au invatat ca am nevoie de inspiratie atunci cand lucrez la textele pentru blog, si nu-i asa, ce poate fi mai productiv decat ciocolata?! Cred ca in curand voi intra la dieta :))

Sper sa va placa acasta postare si pozele, desi am un feeling ca asa va fi, si nu uitati sa ma urmariti si pe Instagram, pentru ca acolo pun poze din locurile unde merg, surprind detalii si momente care pe mine ma inspira! Va doresc o saptamana cat mai productiva!

Andreea Ristea - apus insula lacul morii bucuresti

Rochie din datela alba, cu spatele gol - andreea ristea

girls, firends, photography, sunset, summer

sunset

Andreea Ristea - shooting foto, apus, Insula lacul morii, bucuresti, rochie alba din dantela

Apus in Bucuresti - Insula Lacul Morii, spic de grau

andreea ristea - apus insula lacul morii, fotografie canon 6D

Rochie din datela alba, cu spatele gol - andreea ristea

andreea si adrian ristea - apus romantic, canon 6D

andreea si adrian ristea

andreea ristea - apus bucuresti, lacul morii

***

Rochie/Dress: AICI

Spune parerea ta

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.