Bluza cu maneci super evazate si perle aplicate

Buna fetelor!!

Ce mai faceti? Eu sunt fericita pentru ca ieri am salvat o pisicuta ranita, mica si ratacita si am dus-o la bunici sa o ingrijeasca si sa o creasca! M-am atasat foarte tare de ea, iar de ieri numai la ea ma gandesc, insa sunt linistita ca stiu ca acum este in siguranta! Este foarte cuminte si bunica mea i-a pus numele Linda! S-a acomodat imediat si cand am plecat eu de la bunici mititica deja dormea!

Legat de articolul de astazi, va intampin cu aceasta bluza superba, cu maneci super evazate si perle aplicate!! Am purtat-o deja la o iesire in oras si vreau sa va spun ca a atras multe priviri, datorita manecilor spectaculoase! Stiu ca la un moment dat a fost stoc epuizat pe site-ul de unde am comandat-o, insa acum am vazut ca au readus-o in stoc, si sunt disponibile toate marimile. O sa gasiti linkul catre ea la finalul postarii!

Sper sa va placa pozele! Va pup si va urez o zi minunata!

Bluza: AICI
Pantaloni: AICI
Curea: AICI

 

 

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.