Body-ul din dantela si fusta Andreea Design cu pliuri neagra | All black #2

Andreea Ristea - Blogger de moda Pitesti, Arges

Va spuneam mai de mult ca ador tinutele #allblack. Si daca prima tinuta totul negru a fost casual, cu blugi rupti si tenesi, aceasta este eleganta. Am pornit tinuta de la body-ul acesta finut din dantela, cu decupaje, si l-am probat cu toate culorile de fustite #andreeadesign pe care le am facute, si la final am ales tot negru. Mi s-a parut cea mai interesanta combinatie, pentru ca ofera iluzia de rochie. Iti poti da seama ca sunt doua piese vestimentare, sau doar una singura.

M-a atras si ideea de tinuta “all black” pentru a scoate mai bine in evidenta nuanta de blond perlat pe care tocmai am capatat-o. Nu am vrut sa incarcat mult, asa ca am optat pentru un lantisor finut si noile mele sandale din piele, romanesti, care sunt foarte comode, cele mai comode ever!!!

Sper sa va placa tinuta, iar cele care aveti culoarea aceasta de fustita (sunteti multe), as vrea sa imi spuneti, voi in ce tinute  ati purtat-o? Sau sa imi arati poze asa cum faceti de fiecare data si va multumesc pentru asta – sunteti cele mai dragute!

Kisses!

Blogger de moda - Tinuta All Black

Fusta Andreea Design cu pliuri neagra

Tinuta de zi eleganta - rochie neagra scurta

Body din dantela cu decupaje Bershka

IMG_4686

Am purtat:

Body: Bershka

Fusta: Andreea Design

Sandale: Ficosan

Spune parerea ta

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.