Casual in alb si negru

La multi ani, femei frumoase! Bine v-am regasit si astazi pe blog!

De data aceasta nu am pregatit o tinuta feminina, asa cum am avut anul trecut de exemplu (vezi aici), insa stiu ca pe multe dintre voi va voi face fericite cu acest look, deoarece este in alb si negru, o combinatie de culori foarte iubita in general, inclusiv de mine, desi recunosc ca nu am mai purtat-o de mult, insa era timpul sa o fac.

Ce este special la tinuta de astazi este aceasta jacheta, “latoasa”, ca sa zic asa, dar foarte frumoasa si de efect. Am vrut sa o scot in evidenta si am simtit ca este momentul sa imi completez tinuta cu elemente all black.

Va spuneam zilele trecute ca nu imi place prima parte din primavara pentru ca vremea este foarte schimbatoare, si iata ca s-a adeverit si am racit. Din aceasta cauza nu am postat mai devreme saptamana aceasta, pentru ca am avut febra duminica si luni. 🙁

O veste buna insa, este faptul ca in weekend am fost la Bucuresti si am adus culori si materiale noi pentru fustite. Le puteti vedea aici.

Voi cum faceti fata schimbarii de vreme din aceasta perioada?

Jacheta – bon prix (link direct, AICI
Ghete decupate: Stradivarius

P.S. La aceasta jacheta am luat marimea 36/38, dar va recomand sa luati 32/34 daca purtati S

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.