Charles Bridge: podul popular din Praga, fotografiat la rasarit

***

Podul Charles este unul dintre cele mai populare obiective turistice din Praga, poate chiar cel mai popular. Spun asta pentru ca este plin de lume in timpul zilei, iar seara si mai rau, iar singurul moment in care te gandesti ca il poti gasi liber, la rasarit, este si acesta plin de viata si de oameni. Desigur, nu ca in timpul zilei, insa sunt suficient de multe persoane ca sa te faca sa te simti ca esti intr-un moment al zilei normal, si nu la 6 dimineata.

Pe langa persoanele care erau doar in trecere pe aici, erau foarte multi fotografi si multe cupluri, printre care si miri  si mirease. Si nu erau cehi. Au calatorit pana aici pentru a isi realiza pozele de nunta. Cam atat de special este acest loc. Sau poate e doar multa publicitate buna?!

Eu sincer nu am ramas foarte impresionata de acest loc si in general de Praga. Cred ca aveam asteptari mai mari, insa cu toate acestea, admit ca este un oras frumos, cu istorie si merita vizitat o data in viata.

Mai multe impresii despre acest oras o sa povestesc intr-un alt articol, dedicat special acestui subiect.

In acest articol impartasesc cu voi cateva fotografii realizate la rasarit pe Podul Charles, din care cateva sunt impreuna cu sotul meu, la aniversarea de un an de la casatorie – 18 august.

La multi ani noua!

<3

***

 

 

 

 

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.