Cum purtam carourile – doua modele de fusta si doua tinute

Astazi o sa vorbim putin despre carouri si despre pasiunea mea pentru ele, in special pentru cele in nuante de maroniu, cum sunt si cele doua fuste din articolul acesta. Mi s-a pus pata pe piese vestimentare din acest material, dar mai ales pe fuste. Voi stiti ca iubesc fustele, si nu doar cele facute de mine, ci in general, asa ca in ultima vreme am tot facut shopping de fuste. Daca ati vedea cate fuste am, nepozate, ati ramane uimite! :))

Una din fustele recent achizitionate este aceasta din postarea de azi, in carouri, care este parte peste parte. Am purtat aceasta tinuta duminica, cand am iesit in oras cu nasii nostri. A fost foarte frig, asa ca am luat si o camasa pe sub pulover, iar pe sub fusta, desi am avut cizme peste genunchi, am preferat sa iau si niste dresuri.

In sezonul rece poate fi dificil uneori sa urmam linia corpului, din cauza hainelor groase si pufoase, insa foloseste si tu trucul meu, acela de a-ti accentua talia, prin folosirea curelelor.

A doua tinuta, pentru ca va spuneam in titlu ca am doua tinute, este cu o fustita facuta de mine, tot in carouri, dar in pliuri si cu buzunare. Fusta aceasta eu o am de anul trecut, insa, asa cum v-am spus si pe facebook, vestea buna este ca am adus din nou acest material. Pentru detalii, despre cum sa comandati fusta, va rog sa imi scrieti in privat.

Din pacate am reusit sa pozam doar prima tinuta cu camera, iar la cea de a doua am doar poza cu telefonul, prin urmare, articolul de astazi se va baza mai mult pe prima tinuta.

Sper sa va placa pozele si sa-mi spuneti, care tinuta va place mai mult?

TINUTA 1:

Pulover, Geanta: ZARA

Fusta, Cizme: ASOS

Sapca: Stradivarius

TINUTA 2:

Pulover: Stradivarius

Fusta: SKIRTS by Andreea Ristea

Geanta: ZARA

Cizme: ASOS

Spune parerea ta

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.