Cum purtam culoarea verde?

lookbook - all green outfit - summer look

Haideti sa vorbim putin despre culori, mai precis, despre culoarea verde, o culoare frumoasa, dar mai greu de purtat si care nu este agreata asa usor de oricine, cum se intampla de exemplu cu rosu, sau albastru.  Fiind asociata cu natura, verdele este o culoare racoritoare, ce inspira viata, energie si o stare de liniste si de relaxare. Probabil ati simtit asta atunci cand sunteti la o padure, sau la munte, unde este mult verde in jur.

Eu recunosc, nu am multe haine de culoarea verde, si clar nu este printre culorile mele preferate, insa aceasta fusta a reusit sa imi schimbe parerea si m-a facut sa imi placa culoarea verde, astfel incat, mi-am luat si o camasa tot pe verde, special pentru tinuta asta. Astfel a iesit aceasta tinuta, aproape “all green” cu accesorii pe galben, pentru ca am vrut sa fie cat mai colorata, ca doar este inca vara si vreau sa profit la maxim de ultimele zile calduroase.

Probabil ati observat si ca am inceput sa port lungimea midi, ceea ce inainte nu faceam. Dar am descoperit ca imi place. Sigur, nu renunt la fustitele mele de 40 cm lungime, insa pentru momentele in care vreau sa imbrac o tinuta mai romantica, fustele midi sunt bine venite.

Fustita o gasiti AICI si camasa: AICI

Street style - all green outfit, floral print green skirt, romwe, green shirt, yellow shoes

Tinuta de vara: fusta cu imprimeu floral verde, negru, alb, galben. Lungime midi

Cum purtam fusta midi?

andreea ristea blog

IMG_6951

Fusta cu trandafiri

IMG_6934

AM PURTAT:

Fusta: AICI

Camasa: AICI

Pantofi: Poema

Geanta: Meli Melo

Spune parerea ta

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.