Cum purtam pardesiul lung?

Cum purtam pardesiul lung? Pardesiu gri cu cordon in talie si buzunare laterale

Daca am observat eu bine, au inceput sa se poarte pardesiurile si paltoanele lungi, ce trec de genunchi, iar daca inainte mai mult doamnele le purtau, acum au devenit foarte populare! La acest lucru a ajutat si faptul ca au aparut multe modele moderne si frumoase, de care eu m-am indragostit!

Pardesiul din tinuta de astazi este unul dintre ele si mi-am mai comandat cateva, pe care le veti vedea in curand pe blog. Acesta de azi, este dintr-un material subtirel, ca un fel de blug, dar sa stiti ca tine de cald. L-am purtat deja de cateva ori si cu tricou si cu pulover si a fost ok. Cel mai mult imi place ca schimba total tinuta, ii da un aer chic si usor profesional. Tin minte din filme ca inspectorii sau detectivii purtau pardesiuri de genul acesta si imi placea mult.

Ce ma atrage iar este ideea de pardesiu/palton/trench cu pantofi sport. Cred ca este visul oricarei femei sa poarte haine chic in partea de sus, si in partea de jos incaltaminte comoda. Desigur ca nimic nu se compara cu tocurile, insa aceasta combinatie a devenit una din preferatele mele!

Gasiti pardesiul AICI (al meu este XS)

Street style - grey long trench coat, white pants, grey scarf, coat with sneakers, autumn/winter look - fashion blogger Andreea Ristea

IMG_9166

IMG_9127

IMG_9180

IMG_9149

IMG_9241

IMG_9245

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.