Esarfa: mai mult decat un accesoriu

lookbook

Astazi vreau sa vorbim despre esarfe, pentru ca sunt sigura ca fiecare dintre voi are acasa cel putin doua, trei. Este un accesoriu foarte versatil, si pe langa faptul ca o folosim sa ne protejeze de frig, are si un rol important in completarea tinutei. Ea poate sa ajute sau nu tinuta si poate sa o schimbe total.

Sunt foarte multe feluri in care poti sa porti o esarfa. Eu am ales de data aceasta sa o port pe umeri si prinsa cu o curea in talie. Am ales sa o port astfel pentru ca vremea nu este atat de rece incat sa o tin infasurata la gat si astfel am preferat sa o tin pe corp, in loc de jacheta.

Avand un imprimeu, m-am ajutat de aceste culori si am ales in partea de sus o camasa de blug in aceeasi nuanta de albastru ca si cea de pe esarfa, iar in partea de jos o pereche de blugi inchisi, pentru contrast.

Am completat cu cizmele maronii, si cureaua si rujul in culoarea rosie, culoare ce predomina si pe esarfa.

Gasiti esarfa AICI

Street style: classic plaid scarf, denim on denim, brown boots - fashion blogger andreea ristea

Cum purtam esarfa cu dungi?

IMG_9510

Cum purtam cizmele maro - tinuta de toamna

IMG_9516

Andreea Ristea - fashion blogger

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.