Follow me to Paris partea 3: Shopping in La Defense, Versailles, Sena si Turnul Eiffel

Ziua 4

17 august 2014, ora 08:00

Duminica si vreme urata afara. Ne trebuie deci un spatiu inchis, unde sa nu simtim frigul si vantul rece de afara.

Ce sa facem? Toate magazinele sunt inchise, strazile sunt aproape pustii.

Vroiam sa lasam ziua de shopping pe ultima zi si sa vizitam Galeriile Lafayette, insa cum frigul era prea mare pentru hainele noastre, ne-am decis sa mergem atunci (ulterior am aflat ca a fost cea mai buna decizie) asa ca ne-am indreptat cu hainele de toamna pe noi spre galerii.

Era inchis, asa ca am intrebat la biroul de informatii de un mall deschis si ne-a indreptat catre Les Quatre Temps, din cartierul La Defense. Perfect pentru noi, pentru ca oricum vroiam sa vizitam zona.

Am facut cateva poze in jur, iar apoi Start Shopping!

Ce poate fi mai placut decat sa faci shopping in Paris?!

Fericirea e si mai mare cand iti gasesti geanta pe care ai cautat-o de atata timp, si nu orice fel de geanta, ci una Michael Kors!

E admirabil cate lucruri frumoase poate face omul asta, si mai ales la preturi decente (vorbesc aici de brandurile mari).

Tot de la acest mall am luat si blugii cu imprimeu, un fond de ten, si o trusa de make-up de la H&M.

Intre magazinele noastre si magazinele lor nu este mare diferenta: H&M, Zara, Pull&Bear, Aldo etc… au aceleasi produse si aceleasi preturi. Singura diferenta am vazut-o la H&M. Au multe produse si accesorii de make-up, care la noi nu au ajuns inca.

Desi era lumina afara cand am terminat shoppingul, ne-am indreptat catre camera sa ne refacem somnul si odihna pierduta pe drum in prima zi.

Ziua 5

18 august 2014, ora 08:00

Deja suntem mai odihniti si pregatiti de o noua zi in Paris cu destinatia Versailles.

Luam trenul si in aproximativ o ora ajungem la gradini.

Nu stiu daca de vina a fost faptul ca era luni, insa era foarte putina lume si nu era nimeni la taxare. Inca o data am intrat pe gratis. Ne place!! :))

Vantul rece inca bate, insa este soare si asta schimba totul.

E o senzatie foarte frumoasa sa te plimbi pe aceleasi alei pe care odata au pasit si regii si reginele Frantei, oameni importanti ai istoriei. Sunt atat de mari gradinile incat o zi intreaga nu ti-ar ajunge sa le descoperi.

Noi am luat la pas ce am putut si ne-am oprit la lac. Am inchiriat o barcuta si odata cu asta intram tot mai mult in atmosfera regala de altadata. Adi vaslea usor, si timpul parca statea in loc.

Versailles ne-a ocupat doar jumatate din zi asa ca ne-am dus la hotel, ne-am schimbat si am plecat iar la turn.

Nu puteam rata plimbarea cu vaporul pe Sena. Cu toate ca ne-am lovit din nou de vantul rece, emotiile au fost mai puternice iar imaginea vizuala de nedescris.

<3

Nu am mai avut camera cu noi, avem poze doar cu telefonul din acea seara.

 

Spune parerea ta

Share This Story

Travel

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.