O tinuta inspirata din stilul marinaresc | #bluestripes

lookbook navy style - blue stripes

Daca este vara, si mai ales daca este august, nu trebuie sa uitam de stilul marinaresc. Si cand spun stil marinaresc, ma refer la articolele vestimentare de culoarea albastru marin, in dungi, asortate de cele mai multe ori la rosu alb, negru si uneori si auriu. Eu am ales o combinatie intre primele trei culori mentionate, in care predomina bleumarinul!

Fusta ati ghicit, este facuta de mine – Andreea Design. Mi-era dor de acest stil, imi da un aer de vacanta, si cum acum este perioada lor, ma incarca cu energie pentru vacanta care va veni si la mine peste cateva zile!

Pana atunci, eu sunt aici la datorie cu blogul, v-am spus ca saptamana asta este una speciala, deoarece am pregatit o tinuta pentru fiecare zi. Comenzile voastre la fustite sunt gata si ele, iar acum pregatesc tinutele pentru mini-vacanta la mare si ce mai trebuie pentru bagaj! De-abia astept sa revad marea si sa ma bucur de soare, plaja si mare…

Street style - navy style: blue stripes blouse, blue pleated skirt, red bag, blue flats - fashion blogger

Cum purtam stilul marinaresc - tinuta de vara

IMG_5598

Fusta andreea design cu pliuri bleumarin

IMG_5604

IMG_5605

Daniel Wellington ceas - blue stripes watch - glasgow lady | Fusta andreea design

IMG_5601

IMG_5611

AM PURTAT:

Bluza: Takko

Fusta: Andreea Design

Ceas: Daniel Wellington

Spune parerea ta

You May Also Like

6 Comments

  1. 1
  2. 3

    Bleumarin-ul este o culoare foarte frumoasa, ce ofera multe posibilitati. Outfit-ul tau este unul foarte reusit si te felicit pentru acest lucru!

    Mi-ar fi placut ca sedinta foto sa aibe loc macar intr-un parc pe marginea unui lac.

  3. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.