Pink and flowers: O tinuta colorata de sfarsit de vara

lookbook - floral midi skirt, neon pink shirt, pink bag, yellow high heels, andreea ristea

Inca putin si vara se va incheia, insa nu sunt trista pentru ca stiu ca vor mai fi zile frumoase si calduroase. Este doar sentimentul trist ca se duce cel mai frumos anotimp al anului! Zic cel mai frumos pentru ca este cel mai colorat, cel mai vesel, cel in care ne facem cele mai frumoase vacante si ne relaxam, dar asta nu inseamna ca este si anotimpul meu preferat. Anotimpul meu preferat este pe cale sa vina, este chiar la colt, si il astept cu mult entuziasm!

Pana atunci, am pregatit pentru aceste ultime zile de vara, o tinuta care sa exprime exact ceea ce acest anotimp inseamna: culoare si veselie. Pentru asta am ales aceasta fusta, de lungime midi, cu imprimeu floral, foarte colorata, iar ca si nuanta predominanta am mers pe roz bombon.

Sper ca acest look sa va aduca si voua o doza de veselie si un zambet colorat pe fata, si va doresc ca ultimele zile din vara sa fie cat mai frumoase!

Camasa: AICI

Fusta, acelasi model dar alte culori: AICI

Pantofi: Poema

Andreea Ristea

IMG_6471 - andreea pantilinescu

Fusta midi cu imprimeu floral

Camasa roz, cum purtam? idei tinute

Street style: neon pink shirt, floral print skirt, pink bag, yellow high heels, andreea ristea

 

 

 

 

 

 

 

Spune parerea ta

You May Also Like

14 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7
  5. 9
  6. 11
  7. 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.