Prima tinuta cu salopeta pe vara aceasta

cover

Iubesc salopetele, fie ele scurte, fie ele lungi si chiar am o mini colectie frumusica de astfel de piese vestimentare, iar asta ma face sa ma intreb cum de nu am reusit sa port salopeta pana acum, vara aceasta?! Ma uit pe calendar si vad ca deja suntem la sfarsitul lunii iulie si ma sperie, pentru ca vara este prea scurta, imediat trece si iar nu o sa apuc sa port toate hainele frumoase de vara pe care le am in garderoba… Cred ca daca as avea un an intreg in care sa fie doar vara, tot nu mi-ar ajunge sa port toate ideile si combinatiile mele de tinute. Hainele de vara sunt multe si sunt prea frumoase: sunt colorate, sunt vaporoase, sunt hippie, sunt chic, sunt elegante, sunt casual, sunt boho, sunt cu stare de vacanta, sunt un infinit de posibilitati… E ca la matematica, pentru fiecare fusta mai ai zece bluze care se potrivesc, asta insemnand zece tinute; daca mai schimbi si incaltamintea sau pui un accesoriu deja se maresc numarul tinutelor…si asta doar plecand de la o fusta… In orice caz, in combinatia mea pentru tinuta de astazi am ales o salopeta scurta, draguta, vaporoasa, careia i-am adaugat un papion argintiu, stiti voi – just to have fun!

Anul acesta detaliile argintii (metalicele) au foarte mare impact asupra modei, si chiar daca m-ati mai vazut purtant acest papion cu acesti pantofi aici, asta nu ma face sa nu mai port aceste detalii la un alt tip de tinuta. Rezultatul? O tinuta jucausa, chic, lejera, perfecta pentru o zi de vara!

Andreea Ristea

Salopeta de vara, scurta, alb negru, kurtmann - andreea ristea blog

Papion argintiu - Alex G Chelaru

Street style: silver shoes, black and white print short jumpsuit, silver bow, fashion blogger andreea ristea

_MG_1513

Pantofi argintii, metalici

Andreea Ristea

***

Papion: AICI

Salopeta: AICI

Spune parerea ta

You May Also Like

3 Comments

  1. 1
  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.