Provocare stilistica: cum sa porti un costum in trei moduri diferite!

 

Andreea Ristea blog - poarta un costum in trei feluri diferite

Provocarea stilistica este modalitatea de a incerca ceva nou in materie de moda si stil, ceva diferit, ceva iesit din zona ta de comfort, dar care sa iti stimuleze creativitatea. Eu am avut placerea si bucuria sa primesc o astfel de provocare, de la Mariana Romanica, consultant de imagine cu studii acreditate, care imi este si profesoara la cursul de stilist la care iau parte, din cadrul Institutului de moda Salomeia Truta.

In ce a constat provocarea mai exact? In a gandi si a alege cateva moduri diferite de a stiliza acest costum, cu tenta androgina, care la o prima vedere, ni se poate parea mai greu de purtat. Am avut parte si de ajutorul colegelor mele, de la cursul de stilist, si impreuna, ne-am hotarat asupra urmatoarelor trei tinute, a cate trei stiluri diferite, ce au luat nastere prin combinarea ideilor noastre, specifice stilului personal unic al fiecareia. Rezultatul este unul surprinzator, din punctul meu de vedere, pentru ca nu as fi crezut ca anumite elemente, pot sa mearga atat de bine impreuna, cum ar fi purtarea colierului de perle in contextul pe care il veti vedea imediat, mai jos.

1.Prima varianta – STILUL CHIC 

Aici ne-am gandit la femeia moderna, care vrea si stie cum sa isi puna hainele in evidenta, dar si personalitatea in acelasi timp. Accesorii precum pantofii stiletto cu varful ascutit, o camasa purtata pe sub bluza de la costum, o geanta purtata pe umar si un colier de perle delicat, toate in culoarea puritatii – alb – nu fac decat sa accentueze feminitatea acestui stil.Costum carouri culori toamna - stil chic

Andreea Ristea - stilul chic feminin

2.Varianta a doua – STILUL GRUNGE

Ei bine, aici vorbim deja de o personalitate puternica, rebela chiar. Este un stil perfect pentru nonconformisti, iar ca termen de baza pentru acesta gasim cuvinte precum “intunecat“, adica culori inchise, in special negru, si “diferit“, adica care iese din tipare si din tot ceea ce inseamna reguli. Desi uneori pare un stil aparent neingrijit, acesta este de fapt foarte studiat!

IMG_0826

IMG_0856

3. A treia varianta – STILUL OFFICE

Desigur ca, fiind un costum deux-pieces, ne-am gandit si la varianta office, si astfel a iesit aceasta tinuta. Un sacou portocaliu, care sa complimenteze costumul, si accesorii negre, pentru a balansa doza puternica de culoare. Totusi, daca ti se pare prea indraznet sacoul portocaliu, poti purta costumul si cu un sacou negru.

IMG_0793-2

Andreea Pantilinescu

Acestea sunt cele trei propuneri de a stiliza acest costum, format din doua piese. As vrea sa ii multumesc Marianei pentru increderea pe care mi-a acordat-o si colegelor mele de la cursul de stilist pentru implicare.

Mentionez ca, toate tinutele sunt adaptate la personalitatea mea, chiar daca sunt stiluri diferite. Prin acest lucru pot da drept exemplu, prin postarea de astazi, ca poti purta orice stil doresti, cu conditia sa fie adaptat la personalitatea ta.

Pe tine ce stil din cele de mai sus te reprezinta? Sau ce alta idee de a stiliza acest costum ai?

Costum disponibil pe freeak.ro

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.