Review: balsamul de buze Himalaya Herbals

IMG_0899 IMG_0904Balsamul de buze Himalaya Herbals sau pentru mine balsamul care mi-a vindecat buzele crapate de vant si vreme aspra!!

Desi nu am mai scris de mult pe blog, m-am gandit ca este momentul sa o fac si sa impartasesc cu voi aceast minunat produs, pentru ca, sunt convinsa ca toate am avut macar o data in viata buzele crapate si toate ne dorim sa scapam de ele si sa avem buzele catifelate si moi.

Balsamul este foarte hranitor si contine unt de cacao. Acest lucru se observa cum deschizi capacul si il aplici pe buze – miroase foarte bine!!

Ce imi place la acest balsam este ca nu incarca buzele si actioneaza imediat. Din prima secunda se simte diferenta.

Cu toate ca il am cumparat din iarna, impreuna cu crema de corp tot din gama cu unt de cacao, nu l-am folosit deoarece aveam impresia ca nu isi va face efectul. Nu mai aveam incredere in balsamuri de buze, pana recent, cand mi-am adus aminte de el, si nu stiam ce sa fac ca sa scap de buzele uscate. L-am aplicat pe buze de 2-3 ori pe zi, zilnic. Dupa doua zile deja aveam buzele catifelate si fara urme de pielite, crapaturi etc.

De gasit il gasiti in supermarketuri, si daca nu ma insel si in farmacii. Iar pretul este foarte decent.

Kisses! <3

Spune parerea ta

You May Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Nu l-am incercat pe acesta, insa i-am dat o sansa celui de la Neutrogena. E abosolut genial, hidrateaza intens si vindeca rapid. Ca si in cazul acestuia, simti diferenta imediat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.