Review: Cum este crema-fond de ten Lingerie de Peau BB Beauty Booster de la Guerlain

 

Am numit-o crema-fond de ten deoarece este crema BB care se apropie cel mai mult de un fond de ten. La ce ma refer cand spun asta? Fata de alte creme BB, care par inexistente pe fata, aceasta are si un grad de acoperire mediu.

Ca si consistenta este lichida, usoara (nu o simt incarcata pe fata) si cremoasa. Am aplicat-o atat cu degetele,  pentru a vedea ce efect are, cat si cu pensula. Efectul pot sa zic ca este acelasi, asa ca am ramas la pensula deoarece este mai igienic.

Un plus este si mirosul parfumat pe care il are si atentia la detalii, dar si faptul ca are pulverizator.

 

Singurul lucru care nu imi place este ca ofera luminozitate tenului, iar al meu nu are nevoie deoarece este mixt spre gras, insa il tin sub control cu pudra. Cred ca aceasta luminozitate s-ar potrivi cel mai bine pe un ten obosit, uscat, lipsit de stralucire.

De asemenea are SPF 30, ceea ce este un avantaj fata de alte creme BB, care au prea putin sau chiar deloc.

Si faptul ca are 40 ml m-a facut sa optez in a alege aceasta  crema, insa avand in vedere ca este usoara si lichida folosesc mai mult decat as folosi dintr-un fond de ten cu consistenta groasa, cum este cel de la Estee Lauder – Double Wear Maximum Cover (poti vedea review-ul aici)

Pret (Sephora – insa nu difera de celelalte magazine de make-up): 236 lei

Voi ce creme BB folositi?

Pupici!

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.