Review: Despre trusa de machiaj Fraulein 78 de culori

Este o trusa de machiaj multifunctionala. Asa cum puteti vedea mai jos are 48 de farduri de ochi (5 mate: galben, bleo, roz, rosu si verde si 43 sidefate), 3 farduri de obraz, 3 farduri de contur, 6 anticearcane si 18 nuante de ruj si luciu de buze.

IMG_0431

IMG_0433IMG_0440IMG_0442IMG_0434Fardurile sunt pigmentate. Desigur ca pe ochi nu se vad asa intens din prima aplicare. Trebuie sa insistati, sau daca vreti culoare cat mai accentuata umeziti putin pensula inainte.  

IMG_0449IMG_0464IMG_0465

Eu sunt multumita de ele; singurul minus este ca mi-as fi dorit mai multe farduri mate. Cel mai mult imi plac fardurile de obraz si de contur iar din rujuri am folosit foarte mult nuantele de roz  deschis si roz inchis si cea de pruna. La fel ca fardurile si rujurile sunt pigmentate. 

Trusa vine impreuna cu cateva pensule micute cu capete din bureti. Eu nu le folosesc pe acestea, folosesc pensule din par natural, atat pentru farduri cat si pentru rujuri.

Pretul ei a fost de 75 de lei (redusa de la 100) si a fost cumparata de aici

O recomand deoarece este o trusa completa si se pot realiza foarte multe tipuri de machiaj cu ea.

Pupici!

Spune parerea ta

You May Also Like

0 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.