Review: Oja Sephora Berlin Underground

970084_415935861847438_320434953_n

Aceasta este oja pe care am primit-o cadou de la Sephora de ziua mea. Mai exact aceasta este oja pe care mi-am ales-o :)), pentru ca am putut sa-mi aleg eu nuanta 😀 (cand am fost sa-mi revendic oja am crezut ca o sa imi dea un lac de unghii simplu, dar nu a fost asa -happy me :D).

Face parte din colectia Color Hit, iar nuanta, cum se vede si in descriere, poarta denumirea Berlin Underground, si, nu stiu de ce, dar am impresia ca i se potriveste foarte bine numele , desi nu am fost in Germania niciodata! De asemenea ma mai duce cu gandul la poezia Plumb, a lui George Bacovia, dar sa nu ne intristam! :))

Recomand aceasta oja pentru ca se usuca foarte repede si foarte frumos, nu lasa bule din acelea de aer, pensula este buna si este suficient un singur strat! Avand in vedere cat de micuta este era culmea sa nu fie si consistenta! 🙂

Pretul este de 25 de lei. Eu de obicei folosesc oje de la Flormar, care sunt 7 lei fiecare, dar in comparatie cu acestea, oja Sephora este mult mai buna, deci ar merita banii!

Berlin Underground

                                      Siii…cam asa arata pe unghii!

DSCN0738

Spune parerea ta

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.