Tinuta calduroasa de toamna cu fusta, pulover si cizme

 

Toamna este anotimpul meu preferat si ma bucur din plin de partile lui calduroase, cat si de cele mai reci sau mai ploioase. Imi place sa port fuste cu cizme si imi place sa port pulovere cu camasi.

Astfel, pentru zilele mai reci de toamna am ales sa va arat o tinuta in colaborare cu #bonprix ce are piesele vestimentare de care va vorbeam: camasa, pulover, fusta si cizme.

Camasa cu pulover este alegerea mea intotdeauna cand vreau sa am o tinuta mai calduroasa, iar fustele vin minunat cu o pereche de strampi si cizme.

Cand vine vorba de paleta cromatica pe care o aleg toamna, trebuie sa va spun ca nu ma feresc sa port culori vii sau pastelate, insa cel mai des, trebuie sa recunosc, le aleg pe cele tomnatice.

Asa mi-a facut cu ochiul acest pulover de la #bonprix, pe care m-am gandit de cum l-am vazut sa il port cu fusta aceasta si cu o pereche de cizme negre, pe care le-am gasit tot la #bonprix. De asemenea, camasa este tot de la ei, iar impreuna cu fustita facuta de mine si o pereche de strampi am creat aceasta tinuta calduroasa, dar chic in acelasi timp.

Voi ce combinatii de haine preferati toamna?

 

Pulover: AICI

Camasa: AICI

Cizme: AICI

Fusta: SKIRTS by Andreea Ristea

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.