Vacanta la Roma: Gradinile de portocali, Piata Cavalerilor de Malta si Castelul Sant’Angelo 2/5

IMG_8677

Bina v-am regasit, dragile mele! Sper sa nu va plictisesc cu atatea poze si postari de la Roma, insa avem foarte multe poze si momente frumoase din vacanta noastra, pe care doresc sa le impartasesc si cu voi, cele care indragiti blogul meu si imi sunteti mereu alaturi. Daca va intrebati cand voi posta articole cu tinute noi, sa stiti ca urmeaza sa o fac cat de curand. Chiar azi dimineata am mers la posta vamala si am ridicat cateva colete, ce le-am primit cat am fost plecata, asa ca ne vom pune din nou la treaba sa pozam lucrusoare noi si frumoase, care sper sa va inspire in continuare.

In partea de astazi am sa va arat momente din ziua trei, ziua in care am luat la pas o mare parte din Roma. Incepand de dimineata ne-am indreptat spre Gradinile de Portocali (Giardini degli Aranci), unde am petrecut cateva minute bune, in compania portocalilor, a unei privelisti deosebite dar si a unei atmosfere romantice, create de un talentat violonist.

Aflata in apropiere, ne-am indreptat spre Piata Cavalerilor de Malta, unde se afla vestita poarta, prin gaura carei chei se poate vedea Basilica Sf. Petru, din Vatican, mult mai aproape decat este de fapt.

Usor, usor a trecut timpul si am cautat un restaurant dragut sa mancam si am gasit unul chiar in apropiere de malul raului Tibru. Nu am retinut numele localului, insa am fost foarte multumiti de servire si de mancare, iar la plecare, una din ospatarite a fost draguta si mi-a complimentat tinuta, mai cu seama fusta. A fost un moment tare placut si pot spune ca am observat destul de des priviri de admiratie legate de tinutele mele.

In continuare, am mers pe malul raului  Tibru, pana la Castelul Sant’Angelo, insa ne-am mai oprit in cateva locuri pentru a ne bucura de peisaj si desigur, pentru a face si cateva poze. Seara am incheiat-o la castel, l-am si vizitat si am incercat sa ramanem pana la final pe terasa, pentru a ne bucura de apus, insa in jur de ora 19 a trebuit sa parasim locul, deoarece se inchidea. Ne-am mai plimbat o scurta vreme in apropierea castelului, pentru a ne bucura de zona minunata, iar la lasarea serii ne-am indreptat obositi spre hotel.

andreea ristea - gradina cu portocali, roma, giardino degli aranci

giardino degli aranci view

andreea ristea - travel blogger, rome, orange garden

porumebi, roma, gradina de portocali

andreea ristea in rome, travel blogger

piata cavalerilor de malta, basilica sf. petru vatican, piazza dei cavalieri di malta

Andreea Ristea - Tiber river, tevere, tibru, roma, rome, travel blogger outfit

ponte sant'angelo, rome, travel blogger andreea ristea

andreea ristea in roma

castelo sant'angelo

terasa castel sant'angelo

tevere river from top of sant'angelo castel

IMG_3395

basilica sf petru, vatican, view from top of sant'angelo castel

_MG_3443

castel sant'angelo by night

IMG_8685-2-min

IMG_8857-min

Am purtat: Top: New Yorker – Geaca: Romwe – Fusta: SheIn

Vezi si:

Vacanta la Roma: primele doua zile in poze de pe Instagram 1/5

Vacanta la Roma: Dealul Palatin si Forumul Roman 3/5

Vacanta la Roma: Fontana di Trevi 4/5

Doua destinatii de neratat in Roma: Colosseum si Terazza del Pincio 5/5

Spune parerea ta

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Intrebarea anti-spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.